Bel ons gerust

06 - 13 97 35 77

Openingstijden

Ma. - Vr. van 09:00 tot 17:00 uur

Financiering van zorg

Financiering van zorg

Dagbesteding Gewoon Knus wil voor iedere deelnemer een juiste en mooie invulling van de dag. Uiteraard kan dit niet zo maar allemaal vrijwillig. De financiering hiervan kan in verschillende vormen:

  • WMO: De Wet Maatschappelijke Ondersteuning wordt geregeld via de gemeente. De WMO kan aangevraagd worden via het WMO-loket.
  • WLZ:
  • PGB: voor financiering op basis van PGB is er een indicatie nodig vanuit het CIZ. De vergoeding hiervan loopt dan via het Zorgkantoor . Neem voor hulp met aanvragen hierover eens contact met ons op. Wij kunnen hiermee op weg helpen en de juiste route in te steken.
  • Samenwerkingsovereenkomsten: wij hebben diverse overeenkomsten met grote zorgaanbieders. Mocht u al zorg geleverd krijgen hieruit, dan kunt u altijd contact opnemen om te kijken of dagbesteding bij ons mogelijk is. Een voorbeeld hiervan is Noorderbreedte.
  • Particuliere vergoeding: uiteraard kunt u de dagbesteding ook zelf vergoeden.

Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om te kijken wat geschikt is voor diegene waar u zorg voor wilt. Neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar een juiste oplossing.