Bel ons gerust

06 - 13 97 35 77

Openingstijden

Ma. - Vr. van 09:00 tot 17:00 uur

Over ons

Gea Bos-Waaksma en Romke Bos zijn de zorgondernemers van deze unieke dagbesteding.

Onze missie is om de deelnemers van de dagbesteding en onze medewerkers een gevoel van thuis te geven, zodat ze ervaren hoe fijn het kan zijn om hier de dagbesteding te beleven, maar ook om bij ons te werken. We zijn ervan overtuigd dat het hiermee begint om een goede samenwerking te creëren. Als je oog en oor en respect voor elkaar hebt kun je samen veel bereiken. Iedereen neemt zijn verantwoordelijk om er een goed geheel van te maken. Door onze persoonlijke (werk)ervaringen kunnen en willen we ook buiten de kaders denken en handelen. Oplossingen zijn altijd beter dan problemen is onze gezamenlijke visie.

Ons ervaren enthousiaste team van medewerkers doen altijd weer hun best de deelnemers een mooie dag te bezorgen.

Dan pas is onze dag geslaagd !

Zo zien wij het

Zowel privé als in ons directe omgeving hebben ook wij er mee te maken dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen zo maar (meer) mee kan doen in het dagelijkse leven. Bij wel of niet aangeboren geheugen of lichamelijke problemen kan het fijn zijn in een rustige omgeving en een dagelijkse structuur de dag door te brengen.  Wat voor velen als normaal wordt gezien, verandert als je ouder of ziek wordt. Lichamelijke en geestelijke beperkingen gaan een rol spelen en ook eenzaamheid komt steeds vaker voor in deze tijd.

Wij zijn van mening dat we niet ongezien in een hoekje geplaatst mogen worden en dat jong en oud juist heel goed met elkaar kunnen werken en samen zijn. Dat maakt de sfeer bij Gewoon Knus juist zo bijzonder.

Je mag en kan zijn wie je bent!