Bel ons gerust

06 - 13 97 35 77

Openingstijden

Ma. - Vr. van 09:00 tot 17:00 uur

Vrijwilligers

Dagbesteding Gewoon Knus: iedereen mag gezien worden, ook onze vrijwilligers!
Gewoon Knus staat ervoor dat iedereen gezien mag worden. Dit geld niet alleen voor de deelnemers van de dagbesteding, maar ook voor jou als vrijwilliger. Iedereen moet zich binnen onze organisatie thuis voelen. We kijken hierin altijd naar mogelijkheden. Hierin maken we altijd kennis en kijken of het vrijwilligerswerk binnen onze organisatie ook bij jouw past, en dat we gezamenlijk een goede samenwerking kunnen hebben.

Wat verwachten wij van onze vrijwilligers?
Jij bent iemand die een deel van zijn vrije tijd wil besteden aan anderen. Je hebt daarbij een goede klik met ouderen. Je wilt graag voor hen van betekenis zijn. Sommigen zijn gepensioneerd, anderen zijn familie van (voormalig) bewoners of willen werkervaring opdoen. Studenten doen eveneens vrijwilligerswerk bij ons. Wat je achtergrond ook is, je bent altijd welkom! We hebben een goede samenwerking en kunnen altijd open en eerlijk met elkaar communiceren, zodat ook jij als vrijwilliger een mooie dag hebt.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zorgen ervoor dat jij als vrijwilliger altijd. een overeenkomst met ons tekent, waarin wij borg staan dat jij als vrijwilliger ook verzekerd bent als er iets gebeurd.

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar de gang van zaken in onze organisatie en wil je weten hoe dit nu allemaal in zijn gang gaat. Bel ons gerust even of stuur een email en dan kunnen we aan de hand van een bakje koffie altijd even kennismaken.